Informativna radionica u Splitu u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima

Objavljeno - 14.02.2019.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizirainformativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima (Europski fond za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.).

Cilj radionice je upoznati sudionike s prihvatljivošću prijavitelja i partnera na predmetni Poziv, s kriterijima odabira, procedurama podnošenja projektnih prijedloga, ocjenjivanja te približiti postupak odabira projekata za izgradnju pristupnih mreža u bijelim NGA područjima.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

U obzir će se uzimati prijave pristigle do 18. veljače 2019. godine do 12.00 sati.

Vrijeme održavanja radionice: utorak, 19. veljače 2019. od 10 – 15 sati (registracija i dolazak sudionika se očekuje od 9.30 sati)

Mjesto održavanja radionice: amfiteatar Sveučilišnog odjela za stručne studije, Kopilica 5, Split

Program informativne radionice možete pronaći ovdje.

NAPOMENA: Informativna radionica je prvenstveno namijenjena potencijalnim prijaviteljima s područja četiri županije (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije), a zadnja radionica za područja preostalih županija održat će se 22. veljače 2019. godine u Zagrebu.Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X