Informativna radionica u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima

Objavljeno - 07.02.2019.

Informativna radionica za prijavitelje!

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativnu radionicu za Poziv na dostavu projektnih prijedloga za izgradnju pristupnih mreža sljedeće generacije u NGA bijelim područjima (Europski fond za regionalni razvoj – Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.).

Cilj radionice je upoznati sudionike s prihvatljivošću prijavitelja i partnera na predmetni Poziv, s kriterijima odabira, procedurama podnošenja projektnih prijedloga, ocjenjivanja te približiti postupak odabira projekata za izgradnju pristupnih mreža u bijelim NGA područjima.

Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac.

 U obzir će se uzimati prijave pristigle do 11. veljače 2019. godine do 16.00 sati.

Vrijeme održavanja radionice: srijeda, 13. veljače 2019. od 11 – 16 sati (registracija i dolazak sudionika se očekuje od 10:30 sati)

Mjesto održavanja radionice: Gradska vijećnica grada Rijeke, Korzo 16, Rijeka

Program informativne radionice možete pronaći OVDJE.

NAPOMENA: Informativna radionica je prvenstveno namijenjena potencijalnim prijaviteljima s područja tri županije (Primorsko – goranske, Ličko – senjske i Istarske županije), a za područja preostalih županija održat će se dodatne radionice tijekom mjeseca veljače 2019. godine u gradovima Splitu i Zagrebu (termini će naknadno biti objavljeni).Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X