Tenders

Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V.

Status

Closed

Tender type

The open call for proposals (grants)

Referentna oznaka

UP.03.2.1.07.

Area

Subscribers

Jedinice lokalne samouprave

Partneri

Prijavitelj mora djelovati u partnerstvu s redovitim/posebnim osnovnoškolskim/ srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama čiji učenici sudjeluju u projektu.

Uz gore navedeno, partneri na projektu mogu biti i:

  • drugi osnivači osnovnih/srednjih škola koji se nalaze na području jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave Prijavitelja
  • regionalne i lokalne razvojne agencije i regionalni koordinatori.

Availability of funds

150.000.000,00 KN

Fund

Europski socijalni fond

Program

Operational Programme for Effective Human Resources 2014 - 2020

Summary

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Workshops

Poziv na online informativnu radionicu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Služba za programe i projekte EU, poziva vas na online informativnu radionicu u okviru Poziva UP.03.2.1.07. Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza V., koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Informativna radionica održat će se 21. lipnja 2022. godine putem platforme Zoom, s početkom u 10.00 sati, u svrhu detaljnijeg informiranja potencijalnih prijavitelja i/ili partnera o uvjetima Poziva. Očekivano trajanje radionice je do 13.00 sati.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti Prijavni obrazac do ponedjeljka, 20. lipnja 2022. godine, do 14.00 sati.

Nakon isteka roka za prijavu, svi prijavljeni sudionici dobit će potvrdu o sudjelovanju te poveznicu za pristup radionici.

Prezentacija s radionice održane 21. lipnja 2022. godine

Informacije o Pozivu (Općenito o pozivu i Uvjeti za prijavitelje, Financijski zahtjevi, postupak prijave i postupak dodjele)

Competent institution

Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Donje Svetice 38, 10 000 Zagreb
tel. 01 4569 000
fax. 01 4594 301
esf@mzo.hr

efrr-financiranje@mzo.hr

mzo.gov.hr

Subscribe to this tender and we'll email you when thers the change in the tender.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X