Tenders

Obnova infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom

Status

Closed
30.11.2021.

Tender type

The open call for proposals (grants)

Referentna oznaka

FSEU.2021.MZO.

Area

IRI

Subscribers

Availability of funds

Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu u okviru ovog Poziva je 953.868.867,49 HRK, a osiguran je u Državnom proračunu RH iz Fonda solidarnosti Europske unije (FSEU) i drugih izvora.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem otvorenog postupka dodjele s krajnjim rokom dostave projektnih prijedloga do iskorištenja financijske alokacije, odnosno najkasnije do 30.11.2021. godine, ovisno što nastupa ranije.

Intenzitet bespovratnih sredstava po pojedinom projektu iznosi 100 % prihvatljivih troškova.

Zadržava se pravo ne dodijeliti sva raspoloživa sredstva u okviru ovog Poziva.

Tender value

953.868.867,49 kn

Fund

Program

Summary

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Documentation

Važna obavijest (26. ožujka 2021. godine) 1. Izmjena Poziva na dostavu projektnih prijedloga "„Obnova infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom“ (referentni broj: FSEU.2021.MZO.) stupila je na snagu 26. ožujka 2021. godine.


Izmjene predmetnog Poziva odnose se na izmjene u navedenim dokumentima: • Upute za prijavitelje • Sažetak poziva • Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava • Opći uvjeti Ugovora • Pravila o provedbi postupaka nabava za neobveznike Zakona o javnoj nabavi • Prijavni obrazac • Prijavni obrazac 1a • Izjava prijavitelja • Izjava stručnjaka • Izjava prijavitelja o statusu s obzirom na (ne)povrativost PDV-a.
Datum: 26.3.2021.

Upute_MZO_28-1-2021.docxDatum: 28.1.2021.

Workshops

Važna obavijest (08. veljače 2021. godine)

ODRŽAVANJE ONLINE RADIONICE

Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Obnova infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom”; FSEU.2021.MZO

Informativna online radionica za potencijalne prijavitelje na Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Obnova infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom” održat će se u srijedu, 10. veljače 2021. godine, od 13:00 do 15:00 sati na aplikaciji Zoom. Na radionici će predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine predstaviti sadržaj Poziva, a predstavnici Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije održat će predavanje o javnoj nabavi, pravilima i najčešćim pogreškama.

Svi potencijalni prijavitelji obaviješteni su o održavanju online radionice putem e-maila koji sadrži link za pristupanje radionici. Ostali zainteresirani potencijalni prijavitelji i dalje mogu slati pitanja s jasno naznačenom referencom na Poziv putem elektroničke pošte na adresu: ugovaranje@mzo.hr. Odgovori na postavljena pitanja će se objaviti tijekom postupka dodjele na internetskim stranicama www.strukturnifondovi.hr i internetskim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja mzo.gov.hr svakih 7 radnih dana.

Prezentacije sa online radionice možete preuzeti na linku niže, a pitanja i odgovore sa radionice možete pronaći pod rubrikom "Pitanja i odgovori".

 

Competent institution

Ministarstvo znanosti i obrazovanja-EFRR (ug)

Subscribe to this tender and we'll email you when thers the change in the tender.


Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X