Regionalni dani EU fondova u Bjelovaru

Published - 19.03.19.
Damir Špehar/PIXSELL

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 28. ožujka 2019. u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar, Ul. Ivana Viteza Trnskog 8e s početkom u 10 sati. Sajam EU fondova održat će se 30. ožujka 2019. od 10 do 14 sati u Aukcijskoj dvorani Bjelovarskog sajma (Sajamski prostor Gudovac, Dr. Ante Starčevića 8) u Bjelovaru.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Gradom Bjelovarom organizira informativno-edukativnu manifestaciju „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem sajma i besplatnih edukacija. Besplatne edukacije održat će se 28. ožujka u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar (Ul. Ivana Viteza Trnskog 8e) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Ovo informativno edukativno događanje započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Bjelovara kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji. Po završetku stručnog predavanja, održat će se i interaktivna radionica “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?” na kojoj će sudionici imati priliku saznati preduvjete potrebne za prijavu na natječaj, kao i kako izraditi projektni prijedlog. Na radionici će se također obraditi tema o pripremi natječajne dokumentacije i proceduri slanja projektne prijave te na čemu se najviše gube, a na čemu dobivaju bodovi. Zaključno će se ostaviti mjesta za pitanja svih sudionika.

Sajam EU fondova održat će se 30. ožujka 2019. od 10 do 14 sati u Aukcijskoj dvorani Bjelovarskog sajma (Sajamski prostor Gudovac, Dr. Ante Starčevića 8) u Bjelovaru. Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike, razmijeniti znanja i iskustva te iz prve ruke saznati na koji su način ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz fondova EU. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati, odnosno kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije na poveznici, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Other activity

15.06.18.
Održani prvi “Regionalni dani EU fondova” u gradu Ivancu
28.09.18.
Regionalni dani EU fondova u Gospiću
11.10.18.
U Gospiću održani Regionalni dani EU fondova

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X