Javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ u 2019. godini

Published - 21.01.19.

Kroz projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije  radi na informiranju i educiranju studentske populacije o aspektima korištenja fondova Europske unije te upoznavanju studenata s uspješnim EU projektima u njihovim lokalnim sredinama.

Projekt „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“ obuhvaća suradnju između Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije (MRRFEU), institucija u sustavu upravljanja i kontrole korištenja europskih strukturnih i investicijskih (ESI) fondova i regionalnih koordinatora (regionalnih razvojnih agencija).

Kroz različite aktivnosti te predavanja i radionice studenti će upoznati sustav fondova EU te dobiti priliku raditi na pripremi projektnog prijedloga. Uz navedeno, studentske udruge i neformalne grupe studenata koje će u okviru ovog poziva biti odabrane za sudjelovanje u Projektu, imat će mogućnost sudjelovati u brojnim informativnim događanjima o fondovima EU, raditi na pripremi promotivnih materijala o fondovima EU i kreiranju sadržaja za društvene mreže te se upoznati s projektima na lokalnoj i regionalnoj razini kao i s radom regionalnih razvojnih agencija.

Sudjelovanje u projektu je besplatno, a zainteresirane studentske udruge i neformalne grupe studenata mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca. Detaljnije informacije o uvjetima i načinu prijave nalaze se u tekstu javnog poziva kojeg možete preuzeti ovdje, a prijave se primaju do 15. veljače 2019. godine.

Za više informacija možete se obratiti na adresu elektroničke pošte edukacije@mrrfeu.hr.

Program Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU za 2019. godinu

Other activity

11.07.18.
Sajam EU fondova u Bakru
29.03.19.
Održana konferencija za polaznike Akademije regionalnoga razvoja i fondova EU
07.07.19.
Održani Regionalni dani EU fondova u Puli

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X