U Vukovaru održan Sajam EU fondova

Objavljeno - 06.05.19.

Nakon uspješno odrađenih događaja u Bakru, Belom Manastiru, Biogradu na Moru, Bjelovaru, Gospiću, Ivancu, Karlovcu, Krapini, Križevcima, Novoj Gradiški, Opuzenu, Petrinji, Požegi, Solinu, Umagu, Vinkovcima, Virovitici, Zadru i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, „Regionalni dani EU fondova“ održao se ovog puta u Vukovaru, u subotu 4. svibnja na Trgu Republike Hrvatske – Festivalskom trgu, od 10 do 14 sati, u sklopu drugog Međunarodnog festivala nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, destinacija i atrakcija „Svi zaJedno Hrvatsko Naj – Vukovar 2019″, a službeno ga je otvorila Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika te Kristina Bilić, pomoćnica ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije.

Na Sajmu su se svi izlagači imali prilike predstaviti sa svojim uspješnim poduzetničkim pričama, a zainteresirani posjetitelji su upoznali poduzetnike koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova te saznali više o uspješno provedenim projektima na području Vukovarsko-srijemske županije. U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji su također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, dobiti informacije o tome kako se upustiti u uspješnu poduzetničku priču uz pomoć sredstava iz EU fondova, razmijeniti kontakte te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata. Svi zainteresirani za nadolazeće besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu.

Ostale Aktivnosti

04.07.17.
Studijsko putovanje u Bruxelles za drugu generaciju studenata koji sudjeluju u projektu “Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU”
11.10.18.
U Gospiću održani Regionalni dani EU fondova
29.06.17.
Tisuće građana diljem Hrvatske posjetilo EU projekte na Danima otvorenih vrata!

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X