Sajam EU fondova u Vukovaru

Objavljeno - 30.04.19.

„Sajam EU fondova“ održat će se u subotu, 4. svibnja, od 10 do 14 sati na Trgu Republike Hrvatske – Festivalski trg u Vukovaru, u okviru informativno-edukativnog događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Sajam EU fondova održati će se u Vukovaru, u sklopu 2. Međunarodnog festivala nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, destinacija i atrakcija „Svi zaJedno Hrvatsko Naj – Vukovar 2019“.

Tijekom tri dana (od 3.-6.5.) održat će se brojne manifestacije na dvije pozornice i pojedinim punktovima u centru grada gdje će se odvijati nastupi brojnih KUD-ova, etno glazbenika i drugih domaćih i međunarodnih izvođača. Na Sajmu će svi zainteresirani pojedinci imati priliku upoznati poduzetnike od kojih će moći čuti na koji način su realizirali projekte i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova. U sklopu izložbenog prostora, sudionici će također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, čuti informacije o uspješnim projektima u njihovom susjedstvu te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Ostale Aktivnosti

11.07.18.
Sajam EU fondova u Bakru
05.09.18.
Regionalni dani EU fondova u Vinkovcima
16.10.17.
21 milijun kuna za suradnju s regionalnim koordinatorima na izradi Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine i stvaranju zalihe projekata

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X