Regionalni dani EU fondova u Zaprešiću

Objavljeno - 17.12.18.

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 21. prosinca 2018. u Novim dvorima Jelačićevim (objekt Vršilnica) u Zaprešiću s početkom u 10 sati, a događaj će pozdravnim govorima otvoriti predstavnik grada Zaprešića i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom “Razvoj Zaprešića kroz fondove Europske unije” na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja” na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji. Po završetku stručnog predavanja održat će se interaktivna radionica “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove. Radionicu će voditi Kristina Androlić iz tvrtke Androlić konzalting.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Ostale Aktivnosti

29.06.17.
Tisuće građana diljem Hrvatske posjetilo EU projekte na Danima otvorenih vrata!
06.02.19.
Regionalni dani EU fondova u Opuzenu
28.02.19.
U Petrinji održani Regionalni dani EU fondova

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X