Regionalni dani EU fondova u Virovitici

Objavljeno - 25.01.19.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani pojedinci, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije. Nakon uspješno odrađenih događaja u Bakru, Belom Manastiru, Biogradu na Moru, Gospiću, Ivancu, Karlovcu, Križevcima, Požegi, Solinu, Umagu, Vinkovcima, Zadru i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, „Regionalni dani EU fondova“ održat će se ovog siječnja u Virovitici.

Besplatne edukacije o korištenju EU fondova održat će se u četvrtak, 31. siječnja, u Centru kulture (Ulica Matije Gupca 5) u Virovitici s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih gradonačelnik Virovitice, g. Ivica Kirin, i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Edukativno – informativni dio događanja započet će panel raspravom „Razvoj Virovitice kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja“.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija “Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?” na kojoj će sudionici imati priliku saznati koji su uvjeti potrebni za prijavu na natječaj te kako izraditi projektni prijedlog. Na radionici će se obrađivati i teme pripreme natječajne dokumentacije te bodovanja i ocjena projektne prijave. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana za EU fondove.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije na poveznici, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Ostale Aktivnosti

20.04.18.
Sajam EU mogućnosti na Tjednu EU fondova 2018. godine
24.12.18.
U Zaprešiću održani Regionalni dani EU fondova
01.10.21.
Konferencija “Dani regionalnoga razvoja i EU fondova – Nove prilike” – Opatija, 1.10.2021.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X