Regionalni dani EU fondova u Vinkovcima

Objavljeno - 05.09.18.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira informativno-edukativno događanje „Regionalni dani EU fondova“ s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije putem besplatnih edukacija i sajma. Nakon uspješno održanih događaja u Ivancu, Biogradu na Moru, Zaprešiću, Bakru, Karlovcu i Požegi, sedmi grad domaćin su Vinkovci.

Besplatne edukacije održat će se u četvrtak, 13. rujna 2018. godine u Velikoj gradskoj Vijećnici (Bana Jelačića 1). Edukacije će pozdravnim govorima otvoriti Ivan Bosančić, gradonačelnik Vinkovaca i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom „Razvoj Vinkovaca kroz fondove EU“ na kojoj će sudjelovati gospodin Ilija Cota, ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije; gospođa Mirta Štrk, direktorica Agencije za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o.; gospodin Ivan Perković, član uprave tvrtke Spačva d.d.; gospođa Andrea Vinković, v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vinkovaca i gospođa Silvija Benčević, vlasnica Tiskarskog obrta ZEBRA.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja za poduzetnike” na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji te pojasniti kakva je procedura provedbe projekta i koje su najčešće pogreške u praksi. Predavači će biti Ivan Bilić iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta te Robert Brandelek, Vedran Jazbinšek i Josipa Markušić iz HAMAG-BICRO-a.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Ostale Aktivnosti

29.06.17.
Tjedan EU fondova 2016.
06.05.19.
U Vukovaru održan Sajam EU fondova
17.04.18.
Tjedan EU fondova 2018.- Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X