Regionalni dani EU fondova u Šibeniku

Objavljeno - 04.06.19.

Besplatne edukacije o korištenju EU fondova održat će se u ponedjeljak, 10. lipnja u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ (Poljana 6) s početkom u 10 sati, a pozdravnim govorima otvorit će ih g. Željko Burić, gradonačelnik Šibenika, kao i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ovo informativno edukativno događanje započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Šibenika kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja“ na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji. Po završetku stručnog predavanja Boris Pekić iz tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o. održat će interaktivnu radionicu “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će se predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije na poveznici, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Ostale Aktivnosti

15.06.18.
Regionalni dani EU fondova održani u Biogradu na Moru
25.01.19.
Regionalni dani EU fondova u Virovitici
17.12.18.
Regionalni dani EU fondova u Zaprešiću

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X