Regionalni dani EU fondova u Belom Manastiru

Objavljeno - 27.11.18.

 

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Belim Manastirom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Tomislav Rob, gradonačelnik Belog Manastira, i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom „Razvoj Belog Manastira kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije. Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom “EU fondovi kao mogućnost financiranja” na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja održat će se interaktivna radionica “Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj” na kojoj će svi prisutni imati priliku sudjelovati u procesu ispunjavanja projektne prijave putem AGRONET aplikacije. Također će se predstaviti aktualni natječaji vezani uz mjere ruralnog razvoja te će se zaključno ostaviti pitanja za svih sudionika, a radionicu će voditi Jasna Matić iz tvrtke Valencia d.o.o. Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjena je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.

Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije i saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava. 

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Ostale Aktivnosti

11.10.18.
Održani Dani regionalnoga razvoja i EU fondova 2018.
24.12.18.
U Zaprešiću održani Regionalni dani EU fondova
18.03.19.
U Krapini održani Regionalni dani EU fondova

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X