Regionalni dani EU fondova 2015.

Objavljeno - 29.06.17.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s regionalnim razvojnim agencijama organizira stručna predavanja “Zajedno do fondova EU” s ciljem predstavljanja mogućnosti iz fondova EU za Republiku Hrvatsku u financijskoj perspektivi 2014.-2020..

Stručna predavanja su namijenjena općoj javnosti, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, regionalnim razvojnim agencijama, organizacijama civilnog društva, visokoškolskim i obrazovnim institucijama, institucijama i organizacijama iz područja obrazovanja i zapošljavanja, gospodarske komore, malim i srednjim poduzećima za poticanje poduzetništva, industrijskom, javnom i javnom nestambenom sektoru, trgovačkim društvima, obrtima i svima drugima koji su zainteresirani za fondove EU.

Bjelovar, 09.07.2015.

„Zajedno do fondova EU“ naziv je stručnog predavanja održanog 09.07.2015. u Bjelovaru u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Regionalne razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije i HGK – Županijske komore Bjelovar.

Na predavanju su predstavljenje mogućnosti financiranja u okviru operativnih programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. i Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.. Mogućnosti iz ova dva operativna programa predstavili su stručnjaci s iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva rada i mirovinskog sustava i ministarstva poduzetništva i obrta.

 

Velika Gorica, 10.07.2015.

Drugo u nizu stručnih  predavanja „Zajedno do fondova EU“ koje je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u sklopu provedbe “Regionalnih dana EU fondova” održano je u Velikoj Gorici 10.07.2015.

Na ovom predavanju stručnjaci iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Ministarstva poduzetništva i Ministarstva poljoprivrede predstavili su mogućnosti financiranja u financijskoj perspektivi 2014.-2020. kroz operativne programe Konkurentnost i kohezija i Učinkoviti ljudski potencijali te Program ruralnog razvoja.

Ostale Aktivnosti

11.10.18.
U Gospiću održani Regionalni dani EU fondova
05.11.21.
Dani otvorenih vrata EU projekata
29.04.19.
U Novoj Gradiški održani Regionalni dani EU fondova

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X