22 studenta iz 5 studentskih organizacija prošli su intenzivnu radionicu kako napisati projekt

Objavljeno - 04.07.17.

U sklopu projekta Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU, od 30. rujna do 2. listopada u Zagrebu je održana radionica upravljanja projektnim ciklusom.

Na radionici je sudjelovalo 22 studenata okupljenih u pet studentskih organizacija iz nekoliko hrvatskih gradova: udruge eSTUDENT i TIM iz Zagreba, Vrbovačka udruga studenata, Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku i Erasmus Student Network iz Dubrovnika.

Radionicu je održala gospođa Mirela Despotović iz Centra za civilne incijative, udruge koja ima višegodišnje iskustvo u pisanju i provedbi projekata, financiranih iz EU fondova.

U sklopu radionice, kroz kombinaciju predavanja i intenzivnih praktičnih vježbi studenti su mogli naučiti kako svoje projektne ideje pretočiti u projektni prijedlog za apliciranje prema EU fondovima.

Sljedeća radionica o upravljanju projektnim ciklusom održat će se u Rijeci od 15. do 17. listopada, na kojoj će sudjelovati studenti iz riječkih studentskih organizacija: Studentski zbor Visoke poslovne škole PAR i Studentski zbor Sveučilišta u rijeci. Radionicu će ponovno održati gospođa Mirela Despotović iz Centra za civilne incijative.

Ostale Aktivnosti

15.06.18.
Postanite dio svijeta EU fondova!
03.05.18.
Saznajte kako EU fondovi mijenjaju Hrvatsku!
29.06.17.
Tjedan EU fondova 2014.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X