22 studenta iz 5 studentskih organizacija prošli su intenzivnu radionicu kako napisati projekt

Objavljeno - 04.07.17.

U sklopu projekta Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU, od 30. rujna do 2. listopada u Zagrebu je održana radionica upravljanja projektnim ciklusom.

Na radionici je sudjelovalo 22 studenata okupljenih u pet studentskih organizacija iz nekoliko hrvatskih gradova: udruge eSTUDENT i TIM iz Zagreba, Vrbovačka udruga studenata, Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku i Erasmus Student Network iz Dubrovnika.

Radionicu je održala gospođa Mirela Despotović iz Centra za civilne incijative, udruge koja ima višegodišnje iskustvo u pisanju i provedbi projekata, financiranih iz EU fondova.

U sklopu radionice, kroz kombinaciju predavanja i intenzivnih praktičnih vježbi studenti su mogli naučiti kako svoje projektne ideje pretočiti u projektni prijedlog za apliciranje prema EU fondovima.

Sljedeća radionica o upravljanju projektnim ciklusom održat će se u Rijeci od 15. do 17. listopada, na kojoj će sudjelovati studenti iz riječkih studentskih organizacija: Studentski zbor Visoke poslovne škole PAR i Studentski zbor Sveučilišta u rijeci. Radionicu će ponovno održati gospođa Mirela Despotović iz Centra za civilne incijative.

Ostale Aktivnosti

15.06.18.
Održani prvi “Regionalni dani EU fondova” u gradu Ivancu
26.01.18.
Objavljen javni poziv za sudjelovanje u projektu „Akademija regionalnoga razvoja i fondova EU“
29.06.17.
Dani otvorenih vrata EU projekata

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i pratite najnovije vijesti.
X